Pleidooi voor vaste TweedeKamer Commissie voor Digitale Zaken. Wordt digitalisering dan eindelijk politieke Chefsache?

 

lees hier advies

bekijk hier video

Vals robotalarm op de arbeidsmarkt?

 

lees artikel

Overheid wordt obsoleet zonder digitale innovatiestrategie

 

lees artikel in FD

Gemeenten moeten aan de slag met digitale innovatie. Red Plume heeft op een rij gezet wat dat eigenlijk inhoudt, en hoe je dat doet.

 

Lees onderzoek

 

Gemeenten worden de komende jaren overspoeld door een golf van nieuwe technologie. Red Plume zet alle technologieën op een rij en laat zien waar de grootste impact ontstaat.

 

Lees onderzoek

 

Red Plume heeft casestudies over digitale innovatie binnen gemeenten uitgevoerd. Lees hier over do’s en dont’s bij inzet blockchain, big data, parkeer scannen, sociale platforms, mobiele apps, IoT en web portals.

 

Lees de case studies

 

Digitale Transformatie Deel 1: Literatuurstudie uitgevoerd door Red Plume in opdracht van het A&O Fonds Gemeenten naar de impact van technologie op arbeid en werkgelegenheid in gemeenten.

lees het onderzoek

Digitale Transformatie Deel 2 is uit! Onderzoek naar de impact van technologie en digitale innovatie. Met casestudies over blockchain, big data, platforms, webportals, IoT, parkeerscannen en mobiele apps.

Lees het onderzoek

Red Plume Digitale Transformatie Publieke Sector

Moderne digitale technologie heeft gevolgen voor de positie van de overheid in de samenleving, en het functioneren en de organisatie van diezelfde overheid.

Red Plume helpt overheden bewust te worden van de nieuwe digitale toekomst en de impact op de eigen organisatie.

Ook adviseert Red Plume overheden bij het vergroten van hun wendbaarheid en innovatiekracht, zodat organisaties vol vertrouwen de digitale toekomst tegemoet kunnen zien.