Internationaal

De Nederlandse overheid heeft een goede reputatie in het buitenland, als het gaat om de inzet van ICT en de ontwikkeling als digitale overheid. Internationale delegaties zijn daarom ook geïnteresseerd in onze aanpak en resultaten. Red Plume helpt bij het faciliteren en modereren van dit soort bezoeken.

Daarnaast levert Red Plume ook bijdragen aan internationale conferenties over eGovernment en Smart Cities.

Referenties:

Smart Cities (India, New Dehli): Inleiding en deelname aan Smart Cities panel gedurende VN-conferentie ICEGOV in New Dehli (2017).

Open Government (Vietnam): Voor een uitgebreide delegatie van de Vietnamese overheid is een tweedaags programma georganiseerd rondom het thema Open Overheid. Dit is gebeurd in samenwerking met de Duitse Ontwikkelingsorganisatie GIZ en PBLQ. (2016)

Smart Government (Singapore): Een high-level delegatie uit Singapore bezocht Nederland om te leren van de aanpak van Smart Cities. Voor hen is een bezoek aan Smart City Rotterdam georganiseerd. Dit is gebeurd in samenwerking met PBLQ. (2016)

eGovernment (India): Twee high-level delegaties uit India bezochten Nederland gedurende een week. Voor beide delegaties is het programma opgezet en is het bezoek gemodereerd. Dit is gebeurd in samenwerking met PBLQ. (2016)

(bezoek aan de ICTU met Indiase delegatie, 2016)

(inleiding Smart Cities gedurende ICEGOV conferentie New Dehli, 2017)