Positieve reacties op Masterclass Smart City

In september vorig jaar heeft de Smart City Academie voor de eerste keer de tweedaagse Masterclass “Smart City: de essenties” georganiseerd. Deelnemers waren Smart City medewerkers van de gemeenten Breda, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg,  Zoetermeer, Dordrecht, Helmond en Veldhoven.

Deze gemeenten zijn bezig met concrete “living labs”, waarbij wordt gekeken hoe met IoT-technologie specifieke maatschappelijke problemen kunnen worden opgelost.

Deze Masterclass is inmiddels meerdere malen herhaald.

Reacties deelnemers

Vanuit deelnemers van de gemeente Rijswijk komen enthousiaste reacties op de 2-daagse training, zoals “Er ging een wereld voor me open” en “Twee dagen vol met informatie. Afstemming met studiegenoten was fijn.’

De deelnemer van de gemeente Dordrecht voegt daaraan toe: “Geeft duidelijke invulling aan Smart City in zijn volle omvang”

Ook reacties van het deelnemende bedrijfsleven zijn positief. Dit is de reactie van een deelnemer van de Manager Energie Transitie & Innovatie van BAM Infra Energie & Water die deelnam aan een Smart Salon van de gemeente Breda.

Voor herhaling vatbaar!

‘Op 6 juli 2017 was ik aanwezig bij de Smart Salon voor de gemeente Breda, georganiseerd door de Smart City Academie. Tijdens deze sessie bespraken we vanuit verschillende perspectieven mogelijkheden voor de slimme stad van de nabije toekomst. Ik vond het erg inspirerend, omdat de aanwezigen zowel de gemeente Breda als elkaar interessante tips en adviezen gaven. Voor herhaling vatbaar!’